De profesie economist, absolventă a Universității de Vest din Timișoara, secția “Managementul firmei”, specializată în master “Analiză, diagnostic și evaluare a firmei”. Timp de 18 ani mi-am condus propria firmă. Pandemia a venit cu schimbări puternice în evoluția mea. De la managerizarea propriei firme, am trecut prin procese transformaționale în cadrul unei școli de evoluție spirituală care, mi-a marcat și schimbat total viața, în bine, imi place să cred.

...

Jurnal autentic

Emisiunea “Jurnal autentic” își propune să lase peste generații informații, emoții, trăiri, povești despre evoluții autentice ale oamenilor care, deși încercați de viață, au reușit să se repoziționeze și să strălucească, lăsând divinitatea să le ghideze procesele pline de magie.

PLAYLIST EMISIUNI DESPRE EMISIUNE

De ce ai ales să faci parte din echipa de realizatori Radio Terranova?

Această oportunitate a venit spre mine într-o perioadă în care încercam să mă reinventez. Cred că, radioul m-a ales pe mine. Am început colaborarea cu Academia Terranova prin prisma Dansului Energetic. După ce am devenit instructor de Dans Energetic, Dl. Ioan Prisecaru a trimis această posibilitate spre mine. Sunt deschisă oportunităților, așa că m-am apucat de treabă. Încurajată de colegele Loredana și Adina, susținută de Dl. Ioan Prisecaru și învățată de colegii Gabi și Cătălin, am pornit la drum. La început din joacă, apoi din bucuria de a descoperi și acum din angajamentul de a face pași spre cunoaștere.

Care sunt pasiunile tale?

Ador să călătoresc. În șoaptele acestei pasiuni stă deschiderea spre cunoaștere.

Ce te motivează zi de zi în activitatea ta?

Pe lângă cei doi copii minunați cu care am fost binecuvântată, mă motivează în viață faptul că sunt anumite aspecte care pot fi trăite doar în acest plan și doar în corpul fizic.

Ce este succesul pentru tine?

Succesul pentru mine este fiecare clipă în care mă trezesc și îmi este permis să experimentez, să învăț și să am claritate.

Care este citatul preferat?

“Eliberându-ne din chingile fricii, simpla noastra prezență, lipsită de griji, îi eliberează și pe ceilalți.” M. Williamson

Dacă ar fi să transmiți un singur „mesaj de viață” către ascultător, care ar fi acesta?

Te încurajez să te manifești autentic!